Γνωρίστε την Karam

H Karam δραστηριοποιείται στο χώρο διαχείρισης SPA, δημιουργεί κέντρα prehabilitation και είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της Rivage σε Ελλάδα και Κύπρο.

karam-istoria

Ιστορία

Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε την Karam. Η Karam Natural Health & Care Products Spa and Health Management & Services ιδρύθηκε στην Ελλάδα ως εταιρεία διαχείρισης και λειτουργείας χώρων SPA και ευεξίας. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Rivage Dead Sea products στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Η Karam καινοτομεί στον ελλαδικό χώρο αφού αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας Rivage η οποία εφαρμόστηκε με επιτυχία σε SPA Πολυτελών και υπερπολυτελών ξενοδοχείων σε πολλές χώρες του κόσμου.
Δραστηριοποιείται στη δημιουργία και λειτουργία χώρων ευεξίας, τη δημιουργία και διαχείριση μονάδων πρόληψης σε συνεργασία με κλινικές και κέντρα αποκατάστασης.
Στην Karam έχουμε εμπνευστεί από την εκπληκτική επίδραση που έχει η φύση σε κάθε κομμάτι της ζωής μας. Στην υγεία, στην ευεξία αλλά και στην ισορροπία που αυτή προσφέρει σε σώμα, νου και ψυχή.

karam-exthes-simera

Το χθες και το σήμερα σε απόλυτη αρμονία

Η εμπειρία και η κληρονομιά της τεχνογνωσίας

Η Karam εναρμονίζει πανάρχαιες πρακτικές με την τεχνογνωσία και την επιστήμη του σήμερα. Αξιοποιεί την μακρόχρονη εμπειρία της μητρικής Rivage στο χώρο των SPA και της ευεξίας και συνθέτει υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Κάθε υπηρεσία είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να λειτουργεί σε αρμονία με τον άνθρωπο και να προάγει τη σωματική, ψυχική και πνευματική του υγεία και ευεξία. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσουμε τα πιο απαιτητικά
γούστα.

karam-orama

Όραμα

Όραμά μας στην Karam Spa είναι:

 • Να προάγουμε την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά σε άνδρες και γυναίκες με φυσικό και φιλικό στην ανθρώπινη φύση τρόπο.
 • Να αξιοποιήσουμε τη γνώση και τη σοφία του παρελθόντος και να τη συνδυάσουμε με την επιστήμη και τη σύγχρονη τεχνογνωσία. ‘Ετσι οι υπηρεσίες μας έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 • Να αναπτύσσουμε διαρκώς και με συνέπεια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
 • Να προσαρμοζόμαστε διαρκώς στις νέες ανάγκες της αγοράς, διατηρώντας αναλλοίωτες τις βασικές μας αρχές και αξίες.
 • Να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που δημιουργούν οι εξελίξεις από το χώρο της ιατρικής αισθητικής, της δερματολογίας και της κοσμετολογίας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ειδικούς από όλο τον κόσμο.
 • Να αξιοποιήσουμε και να εφαρμόσουμε τα νέα προληπτικά εργαλεία αναγεννητικής μη επεμβατικής ιατρικής και να προάγουμε την υγεία, την πρόληψη και την ευζωία.
 • Να αναλαμβάνουμε την κοινωνική ευθύνη δημιουργώντας μια επιχείρηση η οποία σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
 • Να χτίσουμε σταθερές επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες βασίζονται στο αμοιβαίο σεβασμό στο κοινό όραμα, στις κοινές αξίες και στους κοινούς στόχους.

Αρχές & Αξίες

Κοινό όραμα, κοινές αξίες, κοινοί στόχοι

 • Αγαπάμε και σεβόμαστε τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε φυσικά προϊόντα και οικολογικά υλικά.
 • Μπολιάζουμε τη γνώση με την τεχνολογία με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση της υγείας και της φυσικής ομορφιάς.
 • Επιδιώκουμε διαρκώς να βελτιώνουμε και να αναπτύσσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μέσα από βιώσιμες και με σεβασμό στη φύση πρακτικές.
 • Επενδύουμε στη διαρκή ανάπτυξή μας, στην ανάπτυξη των Spa μας και των συνεργατών μας.
 • Δημιουργούμε το περιβάλλον και τις προϋποθέσεις ούτως ώστε το προσωπικό μας αλλά και οι συνεργάτες μας να μπορούν να επιτύχουν τους προσωπικούς αλλά και τους επαγγελματικούς τους στόχους.
 • Χτίζουμε σταθερές επαγγελματικές σχέσεις οι οποίες βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, στο κοινό όραμα, στις κοινές αξίες και στους κοινούς στόχους.
 • Διατηρούμε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας και την ταυτότητα της εταιρείας μας, με σεβασμό στις ανάγκες κάθε πελάτη μας χωριστά. Για μας κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός.
rivage-products

Rivage

Φυσικά μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας

Στην Karam spa χρησιμοποιούμε προϊόντα της Rivage που κλείνουν μέσα τους όλη τη δύναμη της φύσης. Εμπεριέχουν θαυματουργά μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα αλλά και επιλεγμένα βότανα από όλο τον κόσμο. Οι ιδιότητες των συστατικών ήταν γνωστές από την αρχαιότητα σε Κίνα, Ινδία, Αφρική και Λατινική Αμερική. Οι παλιές, παραδοσιακές τεχνικές σε συνδυασμό με την σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία, προσφέρει αποτελεσματικότητα και ασύγκριτη ποιότητα.