Skip to main content

Διαχείριση Spa

Ανακαλύψτε τις λύσεις διαχείρισης χώρων Spa που προσφέρει η Karam.

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι για την Ανάπτυξη & Διαχείριση του Spa Center σας!

Η διαχείριση χώρων Spa αποτελεί για την Karam θεμελιώδη δραστηριότητα. Παρέχουμε ποικιλία ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων: Από τη δημιουργία και κατασκευή του χώρου Spa του ξενοδοχείου σας και τη λειτουργία του ήδη υπάρχοντος, μέχρι την απλή διάθεση προϊόντων. Η ομάδα μας, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο, μετά από ενδελεχή μελέτη και σε συνεργασία πάντα μαζί σας, θα σας προσφέρει τη ιδανική για σας λύση, με στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών σας και το μέγιστο δυνατό κέρδος για σας.

Ανακαλύψτε σήμερα τα πρωτοποριακά μοντέλα συνεργασίας της Karam Natural Health & Care products Spa Management & Services. Δημιουργήστε τον δικό σας χώρο Spa ή αναβαθμίστε την εικόνα και την λειτουργία του χώρου Spa που διαθέτετε. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας προτείνουν λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας!

Μιλήστε με σύμβουλο

“Η Karam αναβάθμισε την λειτουργία του Spa της μονάδας μας. Ακολουθώντας τις προτάσεις των υπευθύνων, αυξήσαμε την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση των πελατών κατά 190%!”

190

Αύξηση στην ικανοποίηση πελατών

250

Αύξηση στα έσοδα του χώρου Spa

130

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Τρόποι συνεργασίας

Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους συνεργασίας με την εταιρεία μας. Από tailor-made λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, μέχρι και πλάνα from scratch.

symvouleftiki-spa-karam
1ο Επιχειρηματικό Μοντέλο

Διαχείριση Spa & Συμβουλευτική

Η διαχείριση spa μπορεί να περιλαμβάνει την επίβλεψη και τον συντονισμό της λειτουργίας του Spa καθώς και τη σύνταξη συγκεκριμένων πρωτοκόλλων εφαρμογής σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δημιουργούμε, πάντα σε συνεργασία με εσάς, ένα πλήρες Business Plan για το Spa σας. Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού στα πρωτόκολλα θεραπείας και την προώθηση (Marketing) του Spa σύμφωνα με ετήσιο Marketing Plan, πάντα σε συνεργασία με εσάς.

Ειδικότερα στο Marketing Plan προσφέρουμε επαγγελματική φωτογράφηση του χώρου, δημιουργία διαφημιστικού εντύπου, banner και αφίσας, ενώ αναλαμβάνουμε και τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς και Βραβεία. Τέλος, δημιουργούμε το Menu Εφαρμογών προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δυνατότητες του χώρου σας αλλά και τις προτιμήσεις των πελατών σας.

2ο Επιχειρηματικό Μοντέλο

Διαχείριση Spa – Διαμόρφωση Χώρων

Οι χώροι Spa είναι χώροι με ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, τόσο ως προς τον αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό όσο και ως προς τη διακόσμηση. Η εξειδικευμένη ομάδα μας που αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανολόγους μηχανικούς και διακοσμητές αναλαμβάνει τη διαμόρφωση του χώρου Spa σας, ακόμα και από το σχέδιο πριν την κατασκευή του. Δημιουργούμε ξεχωριστούς χώρους Spa, που εν τη γενέσει τους στοχεύουν στη μέγιστη λειτουργικότητα και την άριστη αισθητική.

Επιπλέον, αξιολογούμε τους ήδη υπάρχοντες χώρους spa και εάν το επιθυμείτε παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη για την αναβάθμισή τους. Στόχος μας η μέγιστη αξιοποίησή τους και η αύξηση της κερδοφορίας τους.

karam-spa-diamorphosi-xwrwn
eksoloklirou-analipsi-leitourgias-spa
3ο Επιχειρηματικό Μοντέλο

Εξολοκλήρου Διαχείριση του Spa project

Η εξολοκλήρου ανάληψη λειτουργίας του Spa περιλαμβάνει:
☆ Διαχείριση (Μanagement) και λειτουργία των εγκαταστάσεων spa
☆ Επιλογή, αξιολόγηση και πρόσληψη του προσωπικού.
☆ Εισαγωγή, προμήθεια και διάθεση προϊόντων κορυφαίας ποιότητας.
☆ Επιλογή και διάθεση αναλωσίμων προϊόντων .
☆ Αγορά και προμήθεια αναγκαίων συσκευών.
☆ Προώθηση (Marketing) του χώρου και των υπηρεσιών σύμφωνα με ετήσιο Marketing Plan καθώς και τη συμμετοχή του SPA σε όλες τις διαφημιστικές ενέργειες της εταιρείας και την από κοινού συμμετοχή σε διαγωνισμούς για βραβεία και διακρίσεις.

4ο Επιχειρηματικό Μοντέλο

Διάθεση προϊόντων Spa

H εταιρεία μας χρησιμοποιεί προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας τα οποία τηρούν τα πιο υψηλά διεθνή standards. Mε πρώτες ύλες τα μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα και επιλεγμένα βότανα από όλο τον κόσμο, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στις θεραπείες μας είναι φυσικά και απολύτως φιλικά στην επιδερμίδα.

Τα προϊόντα Rivage είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα με απολύτως φυσικό τρόπο. Προσφέρουν λύσεις σε θέματα ομορφιάς (αντιγήρανση, ενυδάτωση κ.λ.π.), βοηθούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων (κυτταρίτιδα, ακμή κ.λ.π.) και ανακουφίζουν μυϊκούς πόνους και πόνους αρθρώσεων.

diathesi-proiontwn

Karam Spa concepts

Ανακαλύψτε τις προτάσεις της Karam Spa ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία της μονάδας σας.

Μιλήστε με ένα σύμβουλο

Τι θα κάνει η Karam για το Spa center σας

Δημιουργήστε το δικό σας Success Story

Marketing Plan

Μια αποτελεσματική διαχείριση spa, ξεκινάει από τη σωστή προβολή. Κατόπιν ενδελεχούς μελέτης του χώρου του Spa και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, δημιουργούμε το Marketing Plan για κάθε συνεργάτη ξεχωριστά σε ετήσια βάση.

Το ξενοδοχείο και το Spa απευθύνονται στον εγχώριο, στο ξένο τουρισμό ή και στους δύο; Απευθύνονται σε ομάδες όπως κολυμβητικούς, ορειβατικούς και άλλους συλλόγους, σε ομάδες γιόγκα ή σε συνέδρια; Απευθύνονται σε επαγγελματίες, οικογένειες, ζευγάρια, στους fans του παραδοσιακού ή του μοντέρνου στυλ;

Όποια και αν είναι η απάντηση, εμείς δημιουργούμε το κατάλληλο διαφημιστικό υλικό (φυλλάδια, αφίσες, βίντεο, φωτογραφίσεις) ώστε να απευθυνθούμε στοχευμένα στις ομάδες που μας ενδιαφέρουν. Δημιουργούμε πακέτα προσφορών, οργανώνουμε events και προσκαλούμε τους πελάτες μας να γίνουν μέλη του Karam Spa club με μοναδικά προνόμια.

Ταχύτητα – Ευελιξία – Ανταγωνιστικότητα

Στην εποχή των μεγάλων τεχνολογικών, επιστημονικών, οικονομικών και άλλων εξελίξεων καλούμαστε να είμαστε ανά πάσα στιγμή ένα βήμα μπροστά. Μετατρέπουμε τις αλλαγές, ακόμη και τις φαινομενικά αρνητικές, σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Προσαρμοζόμαστε ταχύτητα στις απαιτήσεις τις αγοράς διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών καθώς και την ταυτότητά μας. Έτσι καταφέρνουμε να διαφοροποιούμαστε και να ξεχωρίζουμε πράγμα το οποίο μας κατατάσσει ψηλά στα μάτια των πελατών μας.

Εκπαίδευση προσωπικού

Στην Karam Spa πιστεύουμε πως το προσωπικό μας είναι οι πρεσβευτές των προϊόντων, των υπηρεσιών και γενικότερα ολόκληρης της φιλοσοφίας μας. Έτσι, επενδύουμε σταθερά στην ολοκληρωμένη εκπαίδευσή του σε όλα τα επίπεδα:

  • Στα συστατικά των προϊόντων και τη δράση τους.
  • Στις θεραπείες, όπου δημιουργούμε ολοκληρωμένα πρωτόκολλα τα οποία ανανεώνουμε διαρκώς. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο τόσο στο κομμάτι των εφαρμογών, όσο και σε αυτό της προώθησης.
  • Στο marketing όπου επενδύουμε σταθερά στην εκπαίδευση σχετικά με τεχνικές Πωλήσεων Υπηρεσιών και Προϊόντων Spa και στη δημιουργία σχεδίων προσφορών και events με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και του τζίρου.
  • Στην εξυπηρέτηση πελατών και στη διασφάλιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Υψηλή στοχοθεσία και διάκριση

Παρά το  υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών και  τα υψηλότατα ποσοστά ικανοποίησης των πελατών, επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη τη δική μας και των συνεργατών μας.  Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ειδικούς από το χώρο της αισθητικής, της κοσμετολογίας και της δερματολογίας, βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις επιταγές της αγοράς και συμμετέχουμε από κοινού με τους συνεργάτες μας σε βραβεία και διακρίσεις.

Δημιουργία Spa Menu

Στην Karam Spa δημιουργούμε το Spa menu για κάθε συνεργάτη μας χωριστά. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη:

  • Την αρχιτεκτονική του χώρου.
  • Την ιστορία του ξενοδοχείου, το ύφος αλλά και τα χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής.
  • Τη φυσιογνωμία του φυσικού περιβάλλοντος.

Έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τον συνεργάτη και τους πελάτες του, επιλέγουμε εκείνες τις θεραπείες που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, δημιουργούμε για κάθε συνεργάτη ξεχωριστά, αποκλειστικές θεραπείες εμπνευσμένες από την ταυτότητα του χώρου. Συνεπώς είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Karam Spa Loyalty Club

Τα μέλη του Karam Spa club ανήκουν στην οικογένεια Karam Spa και απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια. Πακέτα προσφορών, δώρα επιβράβευσης και bonus, καθώς και ενημέρωση για πρωτοποριακές καινούργιες θεραπείες και events. Η ικανοποίηση και η θετική εμπειρία των πελατών αυξάνουν την επισκεψιμότητα τόσο στους χώρους SPA όσο και στους λοιπούς χώρους του ξενοδοχείου. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του Karam Loyalty Club με το Loyalty Club του ξενοδοχείου.

karam-loyal-club

karam-spa-monadikes-ypiresies2
karam-spa-monadikes-ypiresies

Υπηρεσίες Μοναδικές
όπως εσείς & οι πελάτες σας

Εάν η διαχείριση του Spa σας, αποτελεί για εσάς ένα σημαντικό κομμάτι των επιχειρηματικών στόχων σας, θα πρέπει να μιλήσετε μαζί μας.  Ο λόγος που μας εμπιστεύονται οι συνεργάτες μας, είναι γιατί προσφέρουμε λύσεις που χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στις ανάγκες τους. Εκτιμάμε και αξιοποιούμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου, την αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών.

Καταφέρνουμε πάντα να βρίσκουμε την ιδανική σχέση συνεργασίας διατηρώντας στο ακέραιο την ταυτότητα και τις αξίες μας. Παράλληλα, εκπληρώνουμε τον κύριο στόχο μας: Να καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Πλεονεκτήματα συνεργασίας με την Karam Spa

Ξεκινώντας μια συνεργασία με την Karam Spa θα έχετε: