Skip to main content
karam-prehab-spiral

Κέντρα Prehabilitation

Δημιουργία και διαχείριση μονάδων Pre-hab

Τι είναι η προληπτική ενδυνάμωση ή Prehabilitation

Τα κέντρα prehabilitation έρχονται να προσφέρουν ένα μεγάλο “όπλο” στην ιατρική. Με τον όρο Προληπτική ενδυνάμωση ή prehabilitation – όπως είναι διεθνώς ο όρος – αναφερόμαστε σε προγράμματα ενδυνάμωσης του οργανισμού και κυρίως του ανοσοποιητικού συστήματος. Η προληπτική ενδυνάμωση έχει ως στόχο την προαγωγή και θωράκιση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας. Με ειδικά καινοτόμα προγράμματα, παρέχουμε στον σύγχρονο άνθρωπο τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει συχνά προβλήματα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό επιτυγχάνεται αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στη ρίζα του και όχι αντιμετωπίζοντας τα συμπτώματα.

Μερικά από τα προβλήματα είναι

 • Η χρόνια κόπωση
 • Το stress
 • Μη υγιεινός τρόπος ζωής

Εφαρμογή της prehabilitation στην ιατρική

Μια πάρα πολύ σοβαρή εφαρμογή της προληπτικής ενδυνάμωσης αποτελεί η διαδικασία προετοιμασίας του ατόμου για ένα επερχόμενο σοκ του οργανισμού του. Για παράδειγμα, μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, η εγκυμοσύνη, η πιθανότητα νόσησης από οποιαδήποτε σοβαρή ασθένεια ή ένα ατύχημα. Η προληπτική ενδυνάμωση έρχεται να προσφέρει την αποτελεσματική προετοιμασία του οργανισμού να αντιμετωπίσει αυτό το σοκ, με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία και με το ελάχιστο ρίσκο για τη ζωή του.

Πυλώνες prehabilitation

 • Ανοσοποιητικό σύστημα

 • Προληπτική Αποτοξίνωση

 • Ισορροπία σώματος – πνεύματος

“Η Karam καινοτομεί στον ελλαδικό χώρο και μπαίνει δυναμικά στην αγορά φέρνοντας και υλοποιώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ιδέα του Prehabilitation. Με το καινούριο για τα ελληνικά δεδομένα αυτό προϊόν, έρχεται να καλύψει σύγχρονες ανάγκες και ένα μεγάλό κενό στην αγορά. Σε μια εποχή που η Covid-19 έχει ανατρέψει τον τρόπο ζωής μας και έχει προσδώσει άλλη σημασία στις προτεραιότητές μας, η ενδυνάμωση της υγείας μας διεκδικεί τη σημαντικότερη θέση.”

Δείτε τους τρόπους συνεργασίας
Δείτε το γράφημα
Δείτε το γράφημα

“Η Karam καινοτομεί στον ελλαδικό χώρο και μπαίνει δυναμικά στην αγορά φέρνοντας και υλοποιώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ιδέα του Prehabilitation. Με το καινούριο για τα ελληνικά δεδομένα αυτό προϊόν, έρχεται να καλύψει σύγχρονες ανάγκες και ένα μεγάλό κενό στην αγορά. Σε μια εποχή που η Covid-19 έχει ανατρέψει τον τρόπο ζωής μας και έχει προσδώσει άλλη σημασία στις προτεραιότητές μας, η ενδυνάμωση της υγείας μας διεκδικεί τη σημαντικότερη θέση.”

Δείτε τους τρόπους συνεργασίας

Για ότι αξίζει πραγματικά…

“Επενδύουμε στην ανάπτυξη υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας οι οποίες έχουν επίκεντρο την πρόληψη, την καλή φυσική κατάσταση και την ευζωία. Εδώ και δεκαετίες σε πολλά σημεία του πλανήτη, σε σύγχρονες Κλινικές και Ιατρικά Κέντρα, λειτουργούν επιτυχώς μονάδες Prehab. Το μέλλον βρίσκεται στην πρόληψη και αυτό αλλάζει το χάρτη στον κλάδο των υπηρεσιών της υγείας κατακτώντας ένα ολοένα αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς.”

Σε ποιους απευθύνεται το prehabilitation

Η Karam με τα κέντρα prehabilitation απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας, ο οποίος θέλει να φροντίσει τον εαυτό του και να θωρακίσει την υγεία του. Με αυτό τον τρόπο το άτομο εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ζωής και φυσικά την ικανότητα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά κάθε δύσκολη δοκιμασία για την υγεία του και τη σωματική του κατάσταση.

Σκληρή καθημερινότητα

Ο σύγχρονος άνθρωπος εργάζεται σκληρά, θέτει και επιτυγχάνει υψηλούς στόχους και διεκδικεί καλύτερη ποιότητα ζωής για τον ίδιο και τους οικείους του. Παράλληλα, αυτός ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει συνέπειες και πολλές φορές, “βαρύ” τίμημα.
Έτσι λοιπόν έρχεται εκείνη η στιγμή που το άτομο αξιολογεί την αξία της ίδιας του της ύπαρξης. Εκτιμά την ουσία της ζωής, τη σημασία που έχουν τα αγαπημένα του πρόσωπα και αναγνωρίζει την “υποχρέωση” να προσφέρει στο σώμα και το πνεύμα του, την υγεία και την ισορροπία που αξίζει. Αισθάνεται όλο και πιο επιτακτική την ανάγκη να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του και να αποβάλλει οτιδήποτε θέτει σε κίνδυνο την υγεία του και στέκεται εμπόδιο στους στόχους του.

Το κάνεις για σένα… Το απολαμβάνουν όλοι

Θα είσαι παρών, σε όλες τις στιγμές της ζωής σου, στη ζωή των παιδιών σου, των φίλων, στην καλύτερη δυνατή σου κατάσταση! Στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα!

Η προληπτική ενδυνάμωση ή prehab, απευθύνεται σε όποιον θέλει να επενδύσει στην υγεία και στην ισορροπία σώματος, ψυχής και νου και να χαρίσει στον εαυτό του σωματική ευρωστία, ευεξία και πνευματική διαύγεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Φέρνουμε τη δύναμη της Νεκράς θάλασσας

Σε πολλά σημεία του πλανήτη σε σύγχρονες Κλινικές και Ιατρικά Κέντρα ήδη, εδώ και δεκαετίες αξιοποιούνται οι ιδιότητες των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς ​Θάλασσας. Αυτή τη στιγμή οι θεραπευτικές ιδιότητες της Νεκράς θάλασσας χρησιμοποιούνται κατά μεγάλο βαθμό σε κλινικές που εδρεύουν σε χώρες όπως ο Καναδάς καθώς και η Ιορδανία και το Ισραήλ που συνορεύουν με το “θαυματουργό” αυτό τόπο.

Η Karam, συλλέγοντας αυτή τη γνώση και την εμπειρία εφαρμογής συγκεκριμένων πρωτοκόλλων στο εξωτερικό, τη φέρνει στην Ελλάδα και την Κύπρο και την προσφέρει σε σας, συνάπτοντας συνεργασίες με κέντρα πρόληψης και κλινικές.

Τύποι

Συνεργασίας

Η Karam μπαίνοντας δυναμικά στην αγορά, συνάπτει συνεργασίες με Κλινικές και Κέντρα Αποκατάστασης, δημιουργώντας από κοινού υπερσύγχρονες Μονάδες Pre-hab.

tropoi-synergasias-kentra-prolipsis

Τύποι

Συνεργασίας

Η Karam μπαίνοντας δυναμικά στην αγορά, συνάπτει συνεργασίες με Κλινικές και Κέντρα Αποκατάστασης, δημιουργώντας από κοινού υπερσύγχρονες Μονάδες Pre-hab.

dimioyrgia-diaxeirisi-monadwn-prolipsis

Κέντρα Prehab – Δημιουργία και ολοκληρωμένη διαχείριση

H Κaram δημιουργεί κέντρα prehabilitation με συνεργαζόμενα Κέντρα Αποκατάστασης.  Σχεδιάζει και υλοποιεί ελκυστικούς χώρους και διαμορφώνει το κατάλληλο περιβάλλον για ηρεμία και επανεκκίνηση του οργανισμού. Στο πλαίσιο αυτού του μοντέλου συνεργασίας η Karam προσφέρει:

 • Σχεδίαση και τελική διαμόρφωση του χώρου της Μονάδας.
 • Διαχείριση λειτουργίας της Μονάδας.
 • Πλήρες επιχειρηματικό σχέδιο.
 • Επιλογή, αξιολόγηση και πρόσληψη του προσωπικού.
 • Προμήθεια και διάθεση προϊόντων κορυφαίας ποιότητας.
 • Παροχή εξειδικευμένων θεραπευτικών πρωτόκολλων και προγραμμάτων προληπτικής ενδυνάμωσης.
 • Προώθηση του χώρου και των υπηρεσιών σύμφωνα με ετήσιο Marketing Plan.

Κέντρα Prehab – Αξιοποίηση χώρων

Η Karam με στόχο την ανάπτυξη των κέντρων prehab προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες και εναλλακτικές λύσεις συνεργασίας με Κέντρα Αποκατάστασης. Για να δημιουργήσουμε κέντρα prehabilitation, αναλαμβάνουμε να ενοικιάσουμε το διαθέσιμο χώρο σας με σκοπό τη δημιουργία τμήματος Prehab

Με τον τρόπο αυτό:

 • Ενισχύουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα των συνεργατών μας καθώς συμπληρώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες των κέντρων.
 • Δημιουργούμε τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης καθώς προσελκύουμε νέους επισκέπτες στη μονάδα. Αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα στο κέντρο αφού προκύπτει ευκαιρία συνδυασμού υπηρεσιών αποκατάστασης αλλά και προληπτικής. 
 • Η Karam στοχεύει στον τουρισμό υγείας και προσαρμόζει τις προωθητικές της ενέργειες ώστε να προσελκύσει ποιοτικό και εύρωστο κοινό από το εξωτερικό.

aksiopoihsh-xwrwn
protokolla-therapeies-proionta

Κέντρα Prehab – Διάθεση τεχνογνωσίας και ειδικών πρωτοκόλλων θεραπειών

Η Karam αναλαμβάνει να διαμορφώσει το πρόγραμμα των προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας:

 • Προϊόντα από τη φύση της Νεκράς θάλασσας. Κορυφαία ποιότητα και μοναδικά συστατικά όπως μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικά στοιχεία.
 • Εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που έχουν ως στόχο την επανεκκίνηση του οργανισμού και την τόνωση του ανοσοποιητικού.
 • Ειδικά συνδυαστικά προγράμματα που προσφέρουν ταχύτατο αποτέλεσμα και με προσωποποιημένο σχεδιασμό.

Η ιδέα του Prehabilitation

Η προληπτική ενδυνάμωση θωρακίζει τον οργανισμό και τον προετοιμάζει να αντιμετωπίσει μία δοκιμασία, μειώνοντας δραστικά τον κίνδυνο επιπλοκών ώστε να βγει από αυτή απολύτως λειτουργικός και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Παρατηρήστε τις περιπτώσεις στο γράφημα (εικόνα 01)

a.  Όλοι οι ασθενείς που έκαναν κάποια επέμβαση βίωσαν μείωση των λειτουργικότητας του οργανισμού και ακολούθησε μια περίοδος ανάρρωσης.
b.  Ασθενείς που παρουσίασαν κάποια επιπλοκή, μπορεί να βιώσουν μια πιο αργή και όχι ολοκληρωμένη αποκατάσταση με κίνδυνο τη μακροχρόνια εξάρτησή τους από νοσηλευτικό προσωπικό.
c. Οι ασθενείς που είχαν ακολουθήσει κάποιο pre-hab πρόγραμμα είχαν μια πολύ  καλύτερη πορεία, με λιγότερους κινδύνους, πολύ πιο σύντομη ανάρρωση και πολύ καλύτερη τελική φυσική κατάσταση.
d. Σε περίπτωση επιπλοκής, ένα Pre-hab πρόγραμμα, αποδεικνύεται κρίσιμης σημασίας για την επιβίωση, τη σωστή αποκατάσταση σε βάθος χρόνου και την έγκαιρη ανεξαρτητοποίηση του ασθενούς.

Εικόνα 01

Γράφημα στο οποίο διακρίνεται η πορεία ανάρρωσης ασθενών που είχαν ακολουθήσει ένα prehab πρόγραμμα και ασθενών που δεν είχαν ακολουθήσει αντίστοιχο πρόγραμμα

Εικόνα 01

Γράφημα στο οποίο διακρίνεται η πορεία ανάρρωσης ασθενών που είχαν ακολουθήσει ένα prehab πρόγραμμα και ασθενών που δεν είχαν ακολουθήσει αντίστοιχο πρόγραμμα

Τα πρωτόκολλα πρόληψης περιλαμβάνουν

 • Διατροφικά προγράμματα
 • Υποστηρικτικές πρακτικές με υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα όπως μαγνητοθεραπεία, οξυγονοθεραπεία

Όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε συνεργαζόμενες υπερσύγχρονες κλινικές και μπορούν να συνδυαστούν με προγράμματα αναψυχής σε πολυτελή συνεργαζόμενα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Rivage… Φύση και επιστήμη

σε απόλυτη αρμονία

Η Νεκρά Θάλασσα είναι μοναδική και η αποστολή μας είναι να αξιοποιήσουμε τα οφέλη αυτού του φυσικού πόρου και να τα διαθέσουμε σε όλους.

rivage-medi

Πλεονεκτήματα συνεργασίας με την Karam

Ξεκινώντας μια συνεργασία με την Karam θα έχετε: